ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Εταιρικό Προφίλ

Είμαστε η Seospot.gr, μια εταιρεία SEO για την προώθηση της ιστοσελίδας σας για τις μηχανές αναζήτησης. Η δουλειά μας είναι να σας πάμε στην 1η σελίδα της Google. Εκεί που σας αξίζει να είστε!

Για εμάς η προώθηση ιστοσελίδων είναι το πάθος μας και αυτό που μας αρέσει να κάνουμε!

Κάθε έργο που αναλαμβάνουμε είναι και ένα στοίχημα για εμάς που απλά πρέπει να κερδηθεί. Κάθε project SEO είναι ξεχωριστό και μοναδικό και αυτό ακριβώς είναι που μας εξιτάρει.

Ξέρουμε πολύ καλά τι κάνουμε, διαθέτουμε άριστη γνώση, ενημερωνόμαστε καθημερινά και χρησιμοποιώντας ειδικές τεχνικές δεν αφήνουμε περιθώρια στις μηχανές αναζήτησης.

Με κατάλληλα εργαλεία και εφαρμογές, συνεχείς ελέγχους και δοκιμές, μετρήσεις και αναφορές βρίσκουμε πάντα την κατάλληλη φόρμουλα ώστε να πάμε την ιστοσελίδα σας στην 1η σελίδα της Google.

Θα σας το πούμε πολύ απλά…

Γνωρίζουμε ακριβώς τι πρέπει να κάνουμε για να λατρέψει η Google την ιστοσελίδα σας. Δεν αφήνουμε τίποτα στην τύχη και διαθέτουμε συγκεκριμένη και αποδεδειγμένη μεθοδολογία.

Εμπιστευτείτε μας! Είστε σε καλά χέρια. 

Λίγα λόγια για εμάς… γιατί προτιμάμε τι πράξεις!

To Seospot.gr ξεκίνησε το 2010 απο ανθρώπους με πολύ αγάπη και πάθος για την προώθηση ιστοσελίδων

Στόχος μας ήταν η βελτιστοποίηση ιστοσελίδων για να βγούν στην πρώτη σελίδα των οργανικών αποτελεσμάτων των μηχανών αναζήτησης. Βλέπετε είτε τώρα είτε παλιότερα ο σκοπός του SΕΟ είναι ένας.

Η πρώτη σελίδα! Αλλά… υπάρχει ένα μεγάλο αλλά… πρώτη σελίδα για λέξεις – κλειδιά που περιγράφουν ακριβώς αυτό που κάνετε.

Ο συνδυασμός της άριστης ακαδημαϊκής κατάρτισης, η συνεχής ενημέρωση και επιμόρφωση αλλά και ο επαγγελματισμός μας,  εγγυάται το καλυτερο αποτέλεσμα και την άψογη, φιλική και  ειλικρινή συνεργασία.

Οι αξίες μας

Κάθε επιχείρηση που θέλει να σέβεται τον εαυτό της πρέπει πρώτα να σέβεται τους πελάτες της. 

Επαγγελματισμός

Ο επαγγελματισμός και η ακεραιότητα είναι η βάση της συνεργασίας. Εμείς στη Seospot το τηρούμε και με το παραπάνω

Συνέπεια & Αξιοπιστία

Πραγματοποιούμε όσα υποσχόμαστε και τηρούμε την συμφωνία κατά γράμμα. Δεν λέμε λόγια αλλά κάνουμε πράξεις.

Μεθοδικότητα & Στρατηγική

Δεν κάνουμε τυχαίες κινήσεις ούτε μαθαίνουμε πάνω σε εσάς. Ακολουθούμε συγκεκριμένη και αποδεδειγμένα αποτελεσματική μεθοδολογία στην οποία έχουμε καταλήξει ύστερα απο άπειρες ώρες έρευνας, ανάλυσης και δοκιμών.

Έχουμε καλά νέα! Είμαστε εδώ για να σας πάμε στην πρώτη σελίδα της Google

 

SEO | Προώθηση ιστοσελίδων

Κάντε την διαφορά και βγείτε μπροστά απο τον ανταγωνισμό!